Bir karıştırma kabında hindistan cevizi, dövülmüş bademler, akçaağaç şurubu veya balı, hindistan cevizi yağı, vanilya özütü ve tuz iyice karıştırılarak homojen bir karışım elde edilir
Hazırlanan karışımdan küçük parçalar koparılarak avuç içinde yuvarlanır
Elde edilen karışımla yaklaşık olarak 12-15 adet hindistan cevizi topu şekillendirilir
Hindistan cevizi topları hazırlandıktan sonra her biri hindistan cevizine bulanıp üzerleri tamamen kaplanır, böylece hindistan cevizi topları daha çekici bir görünüm kazanacaktır.
Hindistan cevizi topları bir tepsiye veya tabağa yerleştirilir ve buzdolabında yaklaşık 1 saat boyunca dinlendirilir
Böylece hindistan cevizi topları sıkılaşacak ve daha kolay şekillerini koruyacaklar.
Hindistan cevizi topları servise hazır!
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.