Ketojenik Ton Balıklı Brokoli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Ketojenik Ton Balıklı Brokoli
Malzemeler;
- 200 gr. brokoli
- 150 gr. ton balığı
- 100 gr. krema
- 5 gr. hardal
- 10 gr. zeytinyağı
- 50 gr. rende kaşar
- Tuz,
- Karabiber,
- Pulbiber
Ketojenik Ton Balıklı Brokoli Nasıl Yapılır?
- Brokoliyi yıkayın ve bir süzgece koyup suyunu süzün
- Suyu süzülen brokoli ve ton balığını hafif küçülterek borcama döşeyin
- Bir kasede krema, hardal, zeytinyağı ve baharatları karıştırın ve borcamdaki malzemenin üstüne dökün
- Bir kaşık yardımıyla her tarafına karışımı dağıtın
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin
- Kremanın rengi dönmeye başlayınca üstüne rende kaşar serpin ve fırına tekrar koyun
- Üstü kızardığında yemek hazır.