Ketojenik Tarifler: Ketojenik Tortilla Cips Tarifi, Nasıl Yapılır?
Ketojenik Tortilla Cips
- 1 Tutam Karabiber
-
1 Çay Kaşığı
Tuz
-
1 Çay Kaşığı
Sarımsak Tozu
-
2 Su Bardağı Mozzarella Peyniri
-
1 Çay Kaşığı
Toz Kırmızı Biber
-
1 Su Bardağı
Badem Unu
Ketojenik Tortilla Cips Nasıl Yapılır?
- Fırın 350 derecede önceden ısıtılır
- Mikrodalgada mozzarella eritilir
- Badem unu, tuz, sarımsak tozu, kırmızı biber tozu ve bir tutam karabiber eklenir
- Ellerimizle hamur top şekline getirilir
- Hamur iki yaprak yaparak fırın kağıdına yerleştirilir ve dikdörtgen şeklinde açılır
- Bir bıçak veya pizza kesici kullanılarak hamur üçgenler halinde kesilir
- Fırın tepsilerine koyulur ve kenarları altın olana kadar 12-14 dakika kadar pişirilir