Karpuzun 1001 Hali: Karabiberli Karpuz Kokteyl Tarifi

Malum sıcaklarda kavruluyoruz. Canımız hafif fresh yemekler istiyor. Hazır mevsimindeyken bol bol karpuz tükettiğimiz bu aylarda, biraz farklılık yapalım dedik, karpuzu başka malzemelerle birleştirdik. Ortaya karpuzdan farklı ama lezzetli bir tarif çıktı. Sofra sunumunuzu güzelleştirecek, serin serin midenizi bayram ettirecek, Afiyet olsun.

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
09 Ağustos 2023 09:02
GÜNCELLEME
09 Ağustos 2023 09:05
Karpuzun 1001 Hali: Karabiberli Karpuz Kokteyl Tarifi
Büşra Ünal Yazar

Genellikle yaz mevsiminde bulunan karpuz, büyük, yeşil kabuklu ve tatlı, sulu, kırmızı veya pembe renkteki etli kısmıyla bilinir. Dünya genelinde popüler bir meyvedir ve ferahlatıcı, tatlı tadı sayesinde sıcak havalarda tercih edilen bir meyve olarak bilinir. Hem faydalı hem lezzetli bu meyveden yapılan tarifler midenizi bayram ettirecek, hem de bu sıcak havalarda midenizi yormayacak. O zaman hemen mutfağa...

Karabiberli Karpuz Kokteyl Tarifi

Malzemeler:

  • 45 ml cin
  • 22,5 ml karabiber bal şurubu (karabiber bal ve su kaynatılarak elde edilebilir)
  • 30 ml karpuz suyu
  • 15 ml limon suyu

Karabiberli Karpuz Kokteyl Nasıl Yapılır?

  • Bütün malzemeler shakerda karıştırılır, servis edilir


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa