BIST
9.952
1,11%
DOLAR
35,9677
0,22%
EURO
37,1790
-0,56%
ALTIN
3.307,19
0,33%
PETROL
74,65
0,48%
BITCOIN
3.463.957
-1,09%
Ara
Ankara -1°
Son Dakika
Ankara
Türkiye
Dünya
Siyaset
Ekonomi
Spor
Magazin
Yaşam
Foto Galeri
Videolar
Ankara -1°
Son Dakika
Ankara
Türkiye
Dünya
Siyaset
Ekonomi
Spor
Teknoloji
Magazin
Kültür Sanat
Yaşam
Sağlık
Eğitim
Video Analiz
Özel
Hayattan
İlçeler
-
Akyurt
-
Altındağ
-
Ayaş
-
Bala
-
Beypazarı
-
Çamlıdere
-
Çankaya
-
Çubuk
-
Elmadağ
-
Etimesgut
-
Evren
-
Gölbaşı
-
Güdül
-
Haymana
-
Kahramankazan
-
Kalecik
-
Keçiören
-
Kızılcahamam
-
Mamak
-
Nallıhan
-
Polatlı
-
Pursaklar
-
Sincan
-
Şereflikoçhisar
-
Yenimahalle
Foto Galeri
Videolar
Son Depremler
Hava Durumu
RSS
Ana Sayfa
›
Hayattan
›
Armut Reçeli Tarifi
Armut Reçeli Tarifi
Kahvaltılarımızı süsleyen reçeller, çeşitleri ve lezzetleriyle hem gözümüze hem damağımıza hitap ediyor. Hemen hemen her meyvenin reçeli yapılıyor artık. Armutta bunlardan birisi. Hazırlayın malzemeleri, armut reçeline bayılacaksınız!
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
YAYINLAMA
08 Eylül 2023 09:14
GÜNCELLEME
09 Eylül 2023 03:48
Abone Ol
BÜ
Büşra Ünal
Yazar
Armut Reçeli Tarifi
Malzemeler:
1 kilo armut
Yarım kilo şeker
1,5 su bardağı su
Limon suyu
Armut Reçeli Nasıl Yapılıyor:
Armutlar soyulduktan sonra küp küp doğranır
Kararmaması için limonlu suda bekletilir
Su ve şeker bir tencereye alınıp kaynatılır
Kaynayan şurubun içine armutlar eklenir
Koyu bir kıvam elde edene kadar kaynatılır
Ocak kapatılmadan önce limon suyu eklenir
3-4 dakika kadar kaynatılır ve kavanozlara boşaltılır
Yorumlar (0 yorum)
Adınız
*
Yorumunuz
*
Yorum kurallarını
okudum ve kabul ediyorum.
Yorum Ekle
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Olimpik Boy Uzatma Metodu Nedir?
İlişkilerde ‘Breadcrumbing’ Nedir? Size Ufak Ufak Umut Verenlere Dikkat!
Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Nedir?
Ziraat Bankası Servis Görevlisi Nedir?
Yüksek Enerji Ve Plazma Fiziği Nedir?
Yaz Olimpiyatlarında Artistik Jimnastik Nedir?
Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi Nedir?
Sonraki Sayfa
×
Ara