Yılbaşı sofralarında ana yemek yanında sunabileceğin içecek gecenin daha anlamlı olmasını sağlar. Özenle hazırlanmış kokteyller geceye renk katar.
İşte O Kokteyl Tarifi...
Yılbaşı Özel:
Gingerbread Martini Tarifi
Malzemeler:
- 60 ml votka
- 30 ml zencefilli likör
- 30 ml kremalı irish cream likör
- 2 çay kaşığı zencefil şurubu veya daha fazla (tat tercihinize göre)
- Buz
- Garnitür olarak toz zencefil ve krema (isteğe bağlı)
Yapılışı:
- Shaker'a votka, zencefilli likör, irish cream likör ve zencefil şurubunu ekleyin.
- İçine yeterli miktarda buz ekleyin.
- İyice çalkalayın, böylece tüm malzemeler karışsın ve soğusun.
- Karışımı, martini bardağına süzün.
- İsteğe bağlı olarak, üzerine biraz toz zencefil serpebilir ve krema ile süsleyebilirsiniz.
Yılbaşı için harika bir seçim, Afiyet Olsun!