Yılbaşı sofralarında ana yemek yanında sunabileceğin içecek gecenin daha anlamlı olmasını sağlar. Özenle hazırlanmış kokteyller geceye renk katar.
İşte O Kokteyl Tarifi...
Yılbaşı Özel: Cranmosa Tarifi
Malzemeler:
- Yarım su bardağı kızılcık suyu
- Şampanya veya köpüklü şarap
- Buz (isteğe bağlı)
- Kızılcık ve portakal dilimi (garnitür için)
Yapılışı:
- Her şampanya flütüne yaklaşık yarım su bardağı kızılcık suyu ekleyin.
- Bardakları soğuk şampanya veya köpüklü şarap ile doldurun.
- İsteğe bağlı olarak, bardağa birkaç buz küpü ekleyebilirsiniz.
- Garnitür olarak her bir bardağa birkaç tane kızılcık ve bir portakal dilimi ekleyin.
Yılbaşı için harika bir seçim, Afiyet Olsun!