Yılbaşı sofralarında ana yemek kadar yanında servis edilecek salata da önemli. Salata hem göze hem mideye hitap edebilmeli.
İşte hem göze hem mideye hitap eden o salata Tarifi...
Haşlanmış tavuk göğsünü didikleyin.
Yeşil salata yapraklarını, dilimlenmiş salatalığı, ince doğranmış kırmızı biberi ve ikiye kesilmiş cherry domatesleri büyük bir salata kasesine alın.
Küçük bir kasede zeytinyağı, elma sirkesi veya limon suyu, hardal, bal, tuz ve karabiberi karıştırarak sosunuzu hazırlayın.
Salata malzemelerinin üzerine didiklenmiş tavuk ve hazırladığınız sosu ekleyin. İsteğe bağlı olarak rendelenmiş cheddar peyniri, mısır ve dilimlenmiş avokado ekleyebilirsiniz. Tüm malzemeleri iyice karıştırın.
Servis yapmadan hemen önce, salatanın üzerine çıtır cipsleri ekleyin.
Salatayı hafifçe karıştırarak servis yapın.