Orta boy bir tencerede su ve tereyağını kaynatın.
Tereyağı tamamen eriyince un ve tuzu ekleyin ve hızlıca karıştırın.
Hamur topaklanıp tencereye yapışana kadar pişirin.
Hamuru ocaktan alıp biraz soğumasını bekleyin.
Ardından, teker teker yumurtaları kırıp her birini hamura iyice yedirin.
Hamur pürüzsüz ve parlak bir hale gelene kadar karıştırmaya devam edin.
Fırını 200°C'ye ısıtın.
Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine hamurdan bir yemek kaşığı yardımıyla aralıklı olarak yerleştirin.
Hamurların şişip altın rengini alması için yaklaşık 20-25 dakika pişirin.
Fırının kapağını pişirme sırasında açmamaya özen gösterin.
Orta boy bir tencerede sütü ısıtın.
Başka bir kapta şeker, mısır nişastası ve yumurta sarılarını çırpın.
Isınan süte yumurta karışımını azar azar ekleyin ve sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
Koyulaşınca vanilya ekstraktını ilave edin ve karıştırın.
Pişen hamurların soğumasını bekleyin.
Her bir pufun üst kısmını keserek veya bir çanta yardımıyla krema dolgusunu içine sıkın.
Üzerlerine pudra şekeri serpip servis yapın.
AFİYET OLSUN!