Gastro Sincan’da şef adaylarının gözdesi: Boşnak böreği

Sincan Belediyesinin mutfak eğitim merkezi Gastro Sincan’da erkek şef adayları Boşnak böreği ve revani yaptı.

MP
Mevlüt Peker Haber Müdürü
YAYINLAMA
29 Kasım 2024 10:09
GÜNCELLEME
29 Kasım 2024 10:18
Gastro Sincan’da şef adaylarının gözdesi: Boşnak böreği
MP
Mevlüt Peker Haber Müdürü

GASTRO SİNCAN’DA ERKEKLER MUTFAĞA İNDİ

Ankara’nın yıldızı parlayan mutfak eğitim merkezi Gastro Sincan, bu kez erkek kursiyerlerle mutfağı şenlendirdi. Daha önce yüzlerce kadına aşçılık eğitimi sunarak meslek kazandıran merkez, erkek kursiyerlere de kapılarını açtı. Kursiyerler, doğrama ve pişirme tekniklerinden, Türk ve dünya mutfağının detaylarına kadar geniş bir yelpazede eğitim alıyor.

BOŞNAK BÖREĞİ VE REVANİ MENÜDEYDİ

Bu hafta kursun menüsünde geleneksel lezzetlerden Boşnak böreği ve portakallı revani yer aldı. Eğitim boyunca tezgâh başına geçen kursiyerler, aldıkları bilgileri pratiğe dökerek hem görsel olarak göze hitap eden hem de lezzetiyle damaklarda iz bırakan yemekler hazırladı.

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI BİLGİLERİYLE DONATILIYORLAR

Gastro Sincan’daki bu lezzet serüvenine katılan erkek kursiyerler, uzman şeflerden aldıkları eğitimle hem Türk mutfağının hem de dünya mutfağının inceliklerini öğreniyor. Eğitim süresince uygulamalı çalışmalarla birbirinden lezzetli yemekler yapmayı öğrenen kursiyerler, mutfaktaki hünerlerini geliştirme fırsatı buluyor.

LEZZET YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

Gastro Sincan, geleceğin şeflerini yetiştirme misyonunu sürdürüyor. Kursa katılan erkek ve kadın kursiyerler, hem mutfak becerilerini geliştirme hem de profesyonel aşçılıkta yeni kapılar aralama imkânı buluyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa